Csődmenedzser Kft.

Magyar English Deutsch

Szolgáltatásaink

Csődeljárás

Gazdasági tanácsadás

Felszámolás

Pénzügyi gondnoki tevékenység (helyi önkormányzatoknál)

Válságkezelés

Végelszámolás

Vagyonfelügyelet

Vagyonrendezési eljárás

Történet

Főmegbízása a SIMOVILL Kft. f.a.-tól kapta. A felszámolási eljárás lezárultával jó partneri kapcsolatot épített ki több felszámoló társasággal. Több megbízást kapott különböző felszámolási eljárásokban.

A TM-LINE Felszámoló és Gazdasági Zrt., és a Pénzinfó Felszámoló és Szaktanácsadó Kft. voltak a fő partnerei. Két felszámolóbiztos járult hozzá, referenciaigazolásuk csatolására

2008.-ban a Bakony Művek Zrt. felszámolása során a felszámoló különböző részfeladatokkal bízott meg minket. A legnagyobb probléma az volt, hogy a régen nagy területen működő gyár eszközeinek tulajdonjoga, és birtoka nem volt egyértelmű. Részt vettünk az eszközök beazonosításán, és szétvállogatásában.

2008.-ban a CARA Hungary Kft. felszámolása során, részt vettünk a fémipari cég működtetésében, reorganizációjában, értékesítésében. A felszámolóbiztos kitűzött célja volt a hitelezői igények képviselete mellett, a munkahelyek megőrzése. Közös munkánk sikerrel járt, a vevő átvette a dolgozókat is.

Referencia igazolásaink 26. számon csatoljuk

Cégünk 2012. óta panaszkezelési szabályzat alapján végzi a panaszok kivizsgálását. Panaszkezelési rendszerünk központjában az ügyfél áll. Az ügyfél szóban és írásban benyújthatja panaszát. A panaszok kivizsgálása, egyeztetése, koordinálása a panaszkezelési koordinátor feladata. A panaszkezelési koordinátor az irodavezető, aki munkanapokon munkaidőben telefonon és e-mailen is elérhető. Az általunk kiépített panaszkezelési rendszer eredményesen működik, melynek legfőbb eredménye, hogy nincs meg nem válaszolt bejelentés, illetve az is, hogy a panasz nyomán nem indult bírósági eljárás az eljáró törvényszék előtt.